søndag den 27. oktober 2013

MADPLAN FRA UGE 43



Mandag:
Stegt flæsk med persillesauce

Tirsdag:
Pizza

Onsdag:
Rugbrød

Torsdag:
Nachos med en rest chili con carne

Fredag:
C legede i køkkenet og lavede en yoghurt marineret oksekøds ret med ris til

Lørdag:
Pasta og kødsauce

Søndag:
Tomatsauce med hvidløgs snegle

fredag den 25. oktober 2013

AMO MACARONS

Sponsoreret indlæg


Hvis i lige som mig følger med i kagekampen på kanal 5 så har i nok set reklamerne fra Amos nye kageblandinger, "Amo Macarons". De fås med både chokolade smag og jordbær smag, og her i efterårsferien fik jeg lov til at teste begge udgaver.



Med i pakkerne var der både en blanding til selve macaronsne og en til fyldet, og så fulgte der såmænd også en sprøjte pose med. Dog ville det have været meget rart med en ekstra sprøjtepose til fyldet også, men jeg havde da heldigvis nogle sprøjte poser liggende i min køkkenskuffe som jeg kunne bruge til at sprøjte fyldet ud på macaron bundende. 

Helt klar til at sptøjte macaron bundende ud på en bageplade, dog fik jeg en hel del mere en de 24 bunde som pakken siger at dejen rækker til, men det gør selvfølgelig ikke noget .
Jeg har jo før selv prøvet at give mig i kast med at lave macarons, og derfor var jeg da også lidt skeptisk med den her blanding nu hvor der ikke var noget med at piske hvider stive, eller vende mandelmel forsigtig i dejen. De var jo i stil med Amos andre kageblandinger en "tilsæt kun vand, smør og mælk" blanding, og jeg kunne simpelthen ikke forestille mig at de kunne blive til noget der så meget som mindede om hjemmelavede macarons. 


Men alle mine fordomme blev da gjort slemt til skamme, for de her macarons blev helt vildt gode. Selv fyldet som var en smør baseret creme kunne jeg faktisk lide (plejer ellers ikke at kunne lide smørcremer), og med en pris på omkring de 30 kroner (som andre kageblandinger) kan jeg faktisk godt se mig selv købe dem i fremtiden. Både for at spise dem som de er, men også fordi det er en nem måde at bage macaron bunde på, jeg mener fyldet behøver jo ikke at være det der følger med i pakkerne, her kan man jo sagtens være kreativ og lege lidt. Jeg tror f.eks. at jeg skal prøve at lave chokolade macarons med salt karamelsauce i, eller jordbær macarons med vanilje/kokos fyld. For mig er det vigtigste faktisk at Amo lige pludselig har gjort det helt overskueligt at lave macarons i en travl hverdag uden at man får sved på panden, og derfor synes jeg også at det er lidt synd at Amo ikke også har lanceret en vanilje macaron kageblanding som man både kan bruge som en lækker vanilje macaron der kan spises som de er, eller bruges som en grund-macaron man kan lege videre med der hjemme.

De fineste små macarons, ja selv de traditionelle små "fødder" fik de med, og nu ved jeg ikke med jer men kan da godt se for mig at især de lyserøde jordbær macarons kan blive et hit her til valentines day, eller enhver prisessefødselsdag rundt om i det danske land.

BOBLENDE PUMPKIN GOO


Pumpkin Goo, ja på trods af navnet er der altså ikke græskar i den her orange drik, men udseendet kunne da godt narre en til at tro at den var lavet på græskarsnask. Nej den her drik er lavet på appelsin juice og ananas juice som jo et eller andet sted passer ret godt til årstiden, jeg mener her i de kolde måneder har man jo godt af lidt ekstra af de C-vitaminer der er i citrusfrugterne. Og bare for lige at gøre drikke her ekstra spændende blev den serveret med en kugle citronsorbet i. Og med de fine sugerør passede den perfekt på min halloween buffet, men den kan selvfølgelig sagtens drikkes på en helt almindelig fredag bare fordi den smager super godt :)

Boblende Pumpkin Goo 4 - 6 glas:

500 ml appelsin juice
250 ml ananas juice
Citron sorbet
750 ml lemon-lime sodavand

Bland appelsin juice og anans juice i en kande og fyld dine glas halvt op med juicen.

Kom nu nogle kugler sorbet i hvert glas og fyld til sidst glassene op med sodavanden.

torsdag den 24. oktober 2013

EN "JORDSLÅET" SALAT


Der er jo ikke mange mænd der er glade for salat (de indrømmer det i hvert fald ikke med deres gode vilje hvis de er), og for de fleste mænd jeg kender bliver det også betegnet som enten "kaninføde" eller "kompost". Så da jeg valgte at sætte en salat på halloween buffeten kunne den da ikke hedde andet end det lettere uappetitlige øgenavn, som et eller andet sted også passede ret godt ind i halloween temaet. 
Jeg havde valgt den super nemme løsning ved at købe en "dagens salat " nede i Fakta, og nu var den jo allerede vendt sammen med lidt forskellige goodies, så det betød at jeg kunne bruge kræfterne andre steder henne (læs bruge mere tid på at klikke rundt på Pinterest og se på madporno) 
Dog valgte jeg at pifte salaten lidt op ved at komme nogle mango- og avocado tern i den,  samt at lave lidt rugbrøds crumble til at bruge som salattopping - og som en lille bonus fik rugbrøds crumblen jo også salaten til at se lidt mere kompost-agtig ud (ud over at det selvfølgelig smager godt).

Rugbrøds crumble:

300 g daggammelt rugbrød
½ dl olie
1 spsk.salt

Kom rugbrød, olie og salt i en foodprocessor og blend det til nogle grove krummer

Spred herefter krummerne på en bageplade og bag dem i ovnen ved 150 grader i ca. 30 min. eller indtil de er helt sprøde og tørre

Brug nu din rugbrøds crumble oven på salater med det sammen, eller gem den i et glas i op til 1 måned (holdbarheden ændres alt efter hvor våd/tør din crumble er)

onsdag den 23. oktober 2013

FULD GANG I BAGERIET

Sponsoreret indlæg


Her op til efterårsferien modtog jeg en pakke med en masse produkter fra Urtekrams bageserier, og egentligt var planen at jeg ville have bagt med lækkerierne i uge 42 hvor det meste af Danmark havde efterårsferien. Men jeg havde desværre travlt på arbejdet, så det var altså først i gå at jeg fandt tid til at dykke hænderne ned i dejfadet.
I pakken jeg modtog var der 1 kg durum mel, 1 kg sigtet speltmel, valnødder, groft kokosmel, kanel, vaniljesukker, bagepulver, rørsukker, lakridspulver og tre forskellige slags frugtkrymmel lavet på naturens egen farve og smag og uden en masse kemi. Så der var en masse at lege med, og lege det blev der, for efter min tur i køkkenet i går tror jeg næsten at vi har bagværk nok til hele november måned hehe.




De tre slags frugt krymmel jeg fik tilsendt var med ananassmag, granatæblesmag og hyldebærsamg. De er jo kun lavet på frugt koncentrat og majsstivelse, så de er ikke nær lige så søde som alm. krymmel, og så er de formet som store farverige flager . Men det fungere faktisk til deres fordel, for smagsmæssigt har de lidt crunch og en let syrlighed som spiller max sammen med søde og bløde kager, og så pynter de jo også gevaldigt.

Dagens udbytte efter en eftermiddag i køkkenet med Urtekram lækkerier, alle produkterne på nær krymmel blev brugt. Men der var altså grænser for hvad fantasien rakte til.

Før jeg viser lidt mere til hvad jeg fik bagt er jeg lige nødt til at rose Urtekrams meltyper for de var virkelig gode at bage med, og alle brød blev super luftige, og så smagte de færdige produkter selvfølgelige også super godt. De var i hvert fald en del bedre end de brød jeg plejer at bage af Faktas 2 kilos poser til en 10'er (de brød smager stadig godt, men med det her mel fra Urtekram blev brødne bare lige det bedre)

Faktisk var det første jeg lavede med Urtekram pakken ikke brød, men de her marengs gravstene med lakrids. De var et meget stort hit til halloween festen. Og nu har jeg aldrig været sådan rigtigt til at bruge lakrids i køkkenet (i min verden hører det altså kun til nede i slikbutikken), men jeg følte mig eventyrlysten og kastede mig ud i at teste lakridspulveret. Og efter jeg havde smagt de små lakrids kager blev alle mine fordomme gjort til skamme, for det smagte jo godt gjorde det

De her små muffins er her hjemme kendt som iriskager, og jeg har også tidligere vist dem her på bloggen i en St. Patricks day version. Men denne gang blev de lavet med både kokosolie og kokosmel fra urtekram, så der var skruet max op for kokossmagen denne gang og det var bestemt ikke tosset 


Det var måske meget godt at jeg først fik bagt her efter efterårsferien, for jeg endte med at få bagt rigtig meget mad brød som drengene kan få med i skole. Et af de madbrød jeg fik bagt var den her focaccia med tomat, rosmarin, chili og mozzarella, og selvom C mente at den nu manglede lidt kød af en art (læs peperoni og skinke) så var vi enige om at de var et af de bedre madbrød jeg havde lavet. Og jeg måtte da også højt og helligt love ham at jeg på et tidspunkt lavede samme brød, bare med skinke, som en slags deep pan pizza.


Focaccia med tomat, rosmarin og chili - 1 stk:

500 ml lunkent vand
550 g tipo 00 mel (kan erstattes af hvedemel med højt protein indhold, men tilsæt evt. lidt mere vand)
250 g durum mel
25 g gær
15 g salt
50 g oliven olie
Fyld:
2 tsk. tørret rosmarin
200 g cherry tomater, skåret i halve
2 - 3 syltede chilier, fint hakket (alt efter smag selvfølgelig)
Salt
Oliven olie
150 g revet mozzarella

Rør gæren ud i det lunkne vand og ælt herefter langsomt salt og melet ned i væden.

Når man har en næsten sammenhængende dej æltes også olie ind i dejen.

Fortsæt nu med at æltet dejen til den bliver ensartet og smidig, ca. 10 min.

Sæt nu dejen på køl natten over.

Dagen efter kommes dejen i en smurt bradepande og stilles til hævning et lunt sted i ca. 1 time

Lav nu små fordybninger over hele dejen med fingrene og drisel dejen med olie hvorefter fyldet fordeles.

Bag focaccia'en ved 150 grader i 10 min og sænk herefter varmen til 200 grader i 10 min.

Små horn med ost og skinke til madpakken blev det også til


Toast spelt horn - 12 stk:

25 g gær
1,5 dl lun mælk
1 spsk. cremefraiche
1 tsk. salt
1 tsk rørsukker
300 g speltmel
6 skiver hamburgerryg
6 skiver toastrost
Dressing rørt af 1 spsk. ketchup og 1 tsk sennep

Rør gæren ud i mælken

Tilsæt cremefraiche, salt, sukker og mel ig ælt det sammen til en smidig dej, ca. 10 min, stil herefter dejen til hævning i ca.1 time.

Rul nu dejen ud til et rektangel og skær den i 12 trekanter.

Smør hver trekant med dresingen og fordel ½ skive skinke og ½ skive ost på hver trekant.

Rul trekanterne samme til små horn og lad dem efterhæve i 30 min. hvorefter de bages ved 200 grader i 10 min.


Salte snegle blev det også til, både en pesto snegl (Som vi skal have næste gang der står kødsauce på menuen) og en hvidløgs snegl (som vi skal have allerede i morgen sammen med tomatsuppe) og jeg kan godt afslører at hviløgssneglene var et af de bedste former for hvidløgsbrød jeg har lavet. Ja A sagde faktisk "de er jo bedre end dem man køber", så det må da siges at være et kompliment

Hvidløgssnegle/pesto snegle:

3 dl lunkent vand
50 g gær
2 tsk. sukker
2 tsk. salt 
200 g durum mel
500 g spelt mel 
2 spsk. olie
Fyld:
1 glas pesto
100 g hvidløgssmør
(jeg tog den nemme løsning og købte mig til begge dele)

Rør gæren ud i det lunkne vand og ælt herefter langsomt salt, sukker og melet ned i væden.

Når man har en næsten sammenhængende dej æltes også olie ind i dejen.

Fortsæt nu med at æltet dejen til den bliver ensartet og smidig, ca. 10 min. stil herefter dejel til hævning i 1 time.

Del nu dejen i 10 og rul begge deje ud, smør hvidløgssmør på den ene og pesto på den anden og rul dem sammen.

Skær sneglene på ca. 3 cm og kom den i et ildfast fad, de må godt stå lidt tæt for de skal helst vokse sammen til et slags bryde brød.

Efteræv sneglene i ca. 30 min og bag dem ved 200 grader i ca 15 - 20 min.

Morgenboller til weekenden blev det også til, og faktisk er det nogle at de bedre morgenboller man kan lave. De kan nemlig bages med det samme, hæve natten over på køl eller fryses før de bages så man kan lave sine egne bake-off boller som man altid kan have klar til nybagte boller klar til weekenden uden for meget stress og jag.

Sesam-valnødde boller - ca 20 stk:

 4 dl lunkent mælk
 25 g smeltet smør
 1 æg
2 dl ymer
3 spsk. tahin
 1 spsk. honning
 1 tsk. salt
 15 g gær
 20 g sesam frø
70 g valnødder, grofthakket 
 500 g speltmel
  250 g hvedemel

Rør gæren ud i mælken og bland herefter de øvrige ingredienser i og ælt dejen indtil den begynder at blive smidig, ca. 10 min.

Lad nu dejen hæve et lunt sted i ca. 1 time, herefter rulles dejen til en lang pølse og deles i ca. 20 stykker.

Form hvert stykke til en bolle, pensel dem med olie og drys med flere sesamfrø, og lad dem efterhæve i endnu 1 time inden de

A) sættes i køleskabet natten over (bages dagen efter)

B) Sættes i fryseren som dine egne bake-off boller (bages inden for 3 måneder)

C) Bage med det samme ved 220 grader i 20 min. (hvis de tages direkte fra frost ligger man 10 min. oven i bagetiden)
       

En bette rabarber kage med kokos og marcipan blev det skam også til

Rabarber-kokos kage med marcipan:

100 g rørsukker
2 æg
100 g smeltet kokosolie 
100 g hvedemel 
50 g kokosmel
1 tsk bagepulver
½ tsk. kanel
2 tsk. vaniljesukker
100 g marcipan, skåret i små tern
300 g rabarber, skåret i små stykker
50 g rørsukker

Start med at vende rabarberne i 50 g sukker og stil dem til side.

Pisk æg og sukker hvidt og luftigt, herefter røres kokosolien i lidt efter lidt.

Bland nu alle de tørre ingredienser sammen og vend dem i dejen.

Til sidst røres marcipan og rabarber ind i dejen og herefter fordeles dejen i en surt tærteform.

Bag kagen ved 175 grader i ca. 30 min eller indtil den er gylden og gennembagt

Og sidst men ikke mindst fik jeg også bagt det her flotte ølgrydebrød, det var et meget langsommeligt brød og helt sikkert også det vi alle tre glædedet os mest til at smage, og ja før i spørger så var det hele ventetiden værd

Grydebrød med øl:

15 g gær
3 dl mørk øl
1 spsk. oliven olie
10 g rørsukker
15 g salt
150 g durum mel
250 g speltmel 
400 g speltmel  

Rør gæren ud i øllet, tilsæt derefter resten af ingredienserne og ælt det til en ensarten og smidig dej ca. 10 min.

Form nu dejen til en kugle og lad den hæve natten over i køleskabet.

Dagen efter lader man dejen hæve på køkkenbordet i 2 timer

Kom nu en støbejernsgryde i ovnen (med låget på) og forvarm den til 250 grader.

Når gryden er godt varm kommer man forsigtigt dejen ned i gryden, ligger låget på og bager den i ovnen i 30 min.

Efter 30 min sænkes varmen til 220 grader, låget fjernes og brødet bages i yderligere 10 min.

søndag den 20. oktober 2013

GRAVRØVERENS CHILI CON CARNE



Hovedretten til halloweenfesten stod på chili con carne, men ikke hvilken som helst chili con carne. Næ den stod på intet mindre en gravrøverens chili con carne, og hvorfor hed den så det? Det var da fordi at den var fuld af butterbeans som liger små nyrer der fylder rundt i en blodrød sauce der, med lidt god fantasi, godt kunne ligne at den var lavet på gravrøverens fund fra natten før... og så har den jo selvfølgelige også et tykt lag cornbred på toppen som man graver sig igennem for at komme ned til den krydrede kødsauce. Til chili con carnen fik vi også de klassiske tilbehør som tortilla chips, cremefraiche, revet cheddar, salsa og guacamole

Den her opskrift er på næsten 8 liter chili con carne, så der var mere en rigeligt til at komme i frysren også

Normalt ville jeg nok lave ris til chili con carnen også, men det var slet ikke nødvendigt med det tykke lag cornbread på toppen

Gravrøverens chili con carne - 8 liter:

4 store løg, skåret i tern
3 fed hvidløg, fint revet
2 chilier, fint hakket
2 tsk. stødt koriander
2 tsk. stødt spidskommen
5 kardemomme kapsler, knust
2 store peberfrugter, skåret i tern
1500 g hakket oksekød
4 dåser hakkede tomater
8 spsk. tomat puré
8 spsk. ketchup 
2 dåser kidney bønner
1 dåse butterbeans 
2 spsk. kakaopulver

Cornbread:
1 ½ tsk. salt
650 g majsmel
4 spsk. mel
6 tsk. bagepulver
2 tsk. kanel
750 ml. kærnemælk 
4 æg
2 tsk. honning
4 spsk. olie
150 g revet cheddar ost 

Kom løg og hvidløg i en stor gryde og svits dem til de begynder at blive klarer, kom herefter chili, koriander, spidskommen og kardemomme kapsler i gryden og rør det hele godt sammen.

Nu kommes både peberfrugt og kød i gryden, når kødet begynder at brune tilsættes tomaer, bønner, ketchup og tomatpuré.

Når retten begynder at små simre drysses kakaoen i, lad nu retten små simre i min. 1 ½ time.

Herefter kan man fryse retten ned i små portioner for nem og lækker aftensmad i hverdagene, komme den i køleskabet til dagen efter hvor man kan gøre den færdig, eller man kan gøre den færdig med det sammen med at hoppe videre til næste skridt.

Forvarm nu ovnen til 220 grader .

Rør herefter alle ingredienserne (undtagen cheddar) til cornbread toppen sammen, og når man har en ensartet dej kommer man den på toppen af sin chili con carne, drysser med revet cheddar og kommer hele herligheden i oven i 30 min.

GIFTIGE TAPIOKAPERLER



Her får i opskriften på de farverige små giftige æg fra halloweenfesten, de pyntede gevaldigt på bordet og så smagte de jo også ret godt. De er lavet af tapiokaperler, og hvis i kender til bubble tea så er det også de her perler som man komme i den snart ret kendte taiwanesiske drik (om end i en noget større udgave). Jeg fandt perlerne nede i den lokale asiatiske købmand til en flad 10'er, og når først de er kogt kan man ellers slå sig løs med alverdens farver og smagsgivere, så næste gang vennerne inviteres forbi til lidt at drikke, skulle I så ikke prøve at sætte nogle tapiokaperler med smag og farve på bordet for at pifte drikkevarerne lidt op?

De rå perler ligner lidt fyldet i sækkestole, men tro mig de er altså spiselige


1 dl perler bliver kogt i 7 dl vand, det ser ikke ud af meget men tro mig, de rækker virkelig langt
Efter at have små simret i ca. 25 min. er perlerne blevet helt gennemsigtige og bløde

Efter tapiokaperlerne har kogt hældes de i en sigte og skyldes i koldt vand, og så er det tid til at lege med smag og farve. Normalt ville de få lov til at trække i en simpel sukkerlage, men det synes jeg var alt for kedeligt. Så jeg kiggede i barskabet og fandt både grenadine, blå curacao, pisang ambon og hyldeblomst saft og tænkte at de ville være helt perfekte til at få perlerne til at se rigtigt giftige ud.
Nu fordeles de rensede perler i de forskellige væsker, og så skal de ellers bare have lov til at trække natten over 

Dagen efter er tapiokaperlerne vokset til næsten dobbelt størrelse og har taget farve fra væskerne, og nu har man de fineste farverige æg som kan pynte alverdens drinks 

Farverige tapiokaperler:

1 dl tapiokaperler
7 dl vand
2 dl grenadine*
2 dl blå curacao*
2 dl pisang ambon*
2 dl ufortyndet hyldeblomst saft*

Kom vand og tapiokaperler i en gryde og lad dem småsimre i ca. 25 min. men husk at røre rundt i dem undervejs så de ikke brænder på.

Når perlerne er blevet helt klarer er de færdige, og så skal de ellers bare renses i koldt vand.

Nu er det tid til at lade de rensede perler trække i de forskellige væsker til dagen efter.

Dagen efter er tapiokaperlerne klar til brug


*Man kan bruge præcis de farver og smags givere man har lyst til, så bare vær kreativ og leg lidt rundt med hvad du har lyst til eller liggende i køkkenet. Jeg har f.eks. også hørt om folk der har brugt jagermeister eller rom til at lade perlerne trække i... om mon ikke rom perler kunne være ret så gode i en cola? 

MADPLAN FRA UGE 42


Mandag: 
Pasta carbonara 

Tirsdag: 
Green cury med kylling og ris og rejechips

Onsdag: 
Bøffer med gulerodspuré, hjemmelavet bearnaise sauce, hasselbach kartofler og tomatsalat 

Torsdag:
Flæskesteg med kartofler, brun sauce og rødkål

Fredag: 
Flæskestegs sandwiches

Lørdag: 
Vi spiste hjemme hos svigermor og fik både kage, kyllingesalat og gryderet

Søndag: 
Stegt flæsk med persillesauce 

SPOOKFEST, ÆKLE RETTER OG EN LILLE HALLOWEEN GAVE

Den store halloween buffet

Oktober er jo store halloween måned, og selvom det jo ikke rigtigt er noget vi fejre i Danmark, ja så skal man da ikke lade muligheden for en hyggelig tema aften gå sig forbi, jeg mener en ekstra mulighed for at være lidt  kreativ i køkkenet siger jeg da i hvert fald ikke nej til. Så her i sidste weekend greb jeg chancen og inviterede vores gode venner Zindy og Jesper forbi til vores helt egen lille spookfest hvor halloween temaet havde fået fuld skrue. Og jeg havde både hængt hjemmelavede bannere op, lavet små mini jack 'o lanterns af clementiner, C var gået amok med at hænge spindelvæv i lange baner op i stuen, og så var maden selvfølgelig også kun de mest ækle gespenstre værdige.

DIY halloween banner, ikke så skræmmende men jeg er stadig ret vild med det

Film/ bogsamlingen fik C også halloweeniseret med en god omgang spindelvæv
Ja den bedste pynt er helt sikkert spiseligt pynt

Jeg ved til gengæld ikke rigtigt om man kan kalde det for en egentlig halloweenfest, for teknisk set var det jo bare en filmaften med halloweentema og god mad. Men (u)hyggeligt var det i hvert fald, så næste år bliver succesen helt sikkert gentaget.
Det undre vel næppe nogen at jeg sørgede for maden mens filmnørden C stod for underholdningen, men jeg havde nok ikke regnet med at C tog opgaven så alvorligt som han gjorde, for han endte med at finde ret så mange film frem (ja der var faktisk så mange at vi ikke engang kom igennem halvdelen af dem). Så det var nok meget godt at Zindy og Jesper kom kl 17 så vi kunne få kæmpet os igennem bare lidt af den stak som manden havde fundet frem. Og med vores ækle buffet på spisebordet (som selvfølgelig bestod af relativt nemme retter) var der lagt an til at vi kunne gå op og forsyne os selv mens hjemmebioen var i fuld gang med gode film , ja se det betød at vi kunne have en hyggelig og stressfri aften for både gæster og værtinden hehe ;)

Græskar snasket velkomstdrik, som på trods af navnet bestod af appelsin, lemon og ananas 

Kompost, ja det vil de fleste mænd nok mene er et meget passende navn til de "farlige" grøntsager

Saltet "hud" ja vi fandt vores indre kannibal frem og nød godt af den her sprøde snack (som smagte hel fantastik sammen med en portion kompost ;))
Flagermuse bræk, pureret roadkill og andet ækelt snasket tilbehør 

Saltede og tørrede gule tånegle til at dyppe i det snaskede tilbehør 


Bumser, sprængfulde af væske der flyder ud når man tykker i dem

Gravrøverens chilli con carne med et tykt lag cornbread på toppen, og fuld af store nyrreformede butterbeans i en blodrød snansket kødsauce (ja man kunne skam godt tænke sig at den måske var blevet lavet af en sulten gravrøvers fund fra natten før)

Dessert skulle der også til og den bestod af mini græskartærte med kokos-vanilje skum...

...små lakrids gravstene...

...skøre knogler...

... og små spøgelseslorte

Sidst men ikke mindst fik vi også den her blå halvgiftige haletudse punch med frosne hænder i (ja hænderne har haft fingre med de smeltede væk inden jeg fik taget et billede)

Og hvis man ikke synes at punchen var giftig nok kunne man jo selvfølgelig altid pifte den lidt op med de her giftige æg

Så får i ikke mere for denne gang, for hvis jeg skriver meget mere ender jeg jo med at have skrævet næsten en lille roman i det her indlæg. Jeg håber at der var nogen derude som blev indspiret til at holde deres egen lille halloweenfest her i oktober med en masse ækle retter (hvis i har nogle bedre ideér end mig må i meget gerne smide en kommentar neden under, jeg elske jo at få nye ideer at lege med i køkkenet), og selvfølgelig skal i også nok få alle opskrifterne inden længe. Men indtil da får i lige en lille halloween gave, jeg har nemlig samlet alle labelsne fra bordet + en lille ekstra label i nedstående PDF så i også kan få den helt rigtige ækle steming på jeres halloween borde :)

Halloween labels



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...