lørdag den 19. december 2015

ET SIDSTE FARVEL


Dette bliver det sidste indlæg på denne blog, det har været en lang og interessant rejse med alle jer Sultne Studerende derude, men nu er rejsen slut. Jeg er ikke længere studerede og skal nu igang med et nyt kapitel i mit liv hvor jeg altså ikke længere føler at kan finde plads til denne blog. 

Denne blog har i mange henseender været et frirum for mig hvor jeg kunne dele både opskrifter og diverse tanker. Men der er kommet længere og længere imellem indlæggene, og i en længere periode er blogge mere begyndt at føles som en forpligtigelse jeg ikke har kunnet leve  op til. Derfor har jeg altså valgt at sige endegyldigt tak for alt her på Den Sultne Studerende. 

Dermed ikke sagt at jeg fuldkommen stopper mine skriblerier om mad, nærmere tvært imod. Jeg har bare valgt at istedet for at have en dagbogsbaseret blog, at lave en mere specialiseret niche blog. Min nye blog heder Nerdy Treats, og det er en blog der ved at kombinerer min passion for mad med min indre nørd både rekonstruerer og laver opskrifter inspireret af fiktionens verden. Det er et nyt og spændende projekt jeg har haft tænkt over i en længere periode, men nu har jeg kastet mig ud i det, og kan allerede så småt mærke madglæden og kreativiteten så småt pible frem igen. Jeg håber at nogle af jer har lyst til hoppe med over og kigge med på  Nerdy Treats hvor i kan følge med i mine nye nørdede køkken eventyr.

Bloggen her kommer naturligvis stadig til at være her, men dette var altså det sidste indlæg her på siden.

Endnu en gang mange tak for at I ville læse med, men nu er der vist ikke andet for end at sige farvel og tak for denne gang

1 kommentarer:

  1. Tusind tak for din blog, Trine, og tillykke med din uddannelse. Det er forståeligt at du ikke længere vil fortsætte med at tilføje nye opskrifter, men jeg er glad for at bloggen stadig er tilgængelig, og særligt den fantastiske opdeling i kategorier af opskrifterne. I den forbindelse har jeg lagt mærke til at opskrifterne i kategorierne Sandwiches, Sauce, Snacks, Suppe, Svin og Søde sager alle linker til densultnestuderende.com, i stedet for densultnestuderende.blogspot.dk, og at linkene derfor ikke virker. Det ville selvfølgelig være dejligt hvis du kunne rette det, men ellers kunne du måske lave en sidste opdatering her på siden, for at fortælle folk at de selv kan taste den korrekte adresse ind, hvis de vil se en opskrift i en af de pågældende kategorier.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...