søndag den 10. juli 2011

EN WEEKEND MED ITALIENSK DEL 2

I brugte jeg næsten  hele dagen på at traske rundt i Andelslandsbyen Nyvang sammen med min mor, niece og nevø. Det var en super hyggelig dag og fik da også lige anskaffet mig endnu en kogebog til samlingen som jeg næsten ikke kan vente med at afprøve ^_^




Men da jeg endelig kom hjem var også bare monster træt, så det var virkelig skønt at have nogle rester tilbage fra gårsdagens spaghetti og kødboller så der hurtigt kunne komme lidt mad på bordet.

Resten af tomatsaucen dannede basen i en lyn meatball sub


Lyn meatball sub:
1/4 ciabatta brød (flækket)
Tomatsauce fra i går
Kødboller fra i går (flækkede)
Ost


Smør begge halvdele af brødet med tomatsaucen, herefter lægges kødbollerne på den ene halvdel og de drysses med ost.

Begge halvdele af brødet kom herefter i ovnen ved 200 grader indtil osten over kødbollerne er smeltet


Finthakket salat:
2 tomater, fint hakket
1/4 agurk, fint hakket
1 løg, fint hakket
Salt og peber
2 spsk. oliven olie
2 tsk. citronsaft


Alle ingredienserne til salaten røres sammen i en skål og serves ved siden af sandwichen

0 kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...