mandag den 19. januar 2015

AND THE WINNER IS...

Her ses 3. plads vinderen, 1. pladsvinderen og ude på fløjen ses 2. pladsvinderen, den stor smilende egotripper Trine A, Den Sultne Studerende herself

... ok, ok måske kan jeg ikke ligefrem kalde mig for vinder sådan for real. Men i sidste weekend skete der alligevel noget som er så stort at jeg alligevel føler mig som en rigtig vinder. Som nogle af jer Sultne Studerende måske ved, så har jeg være travlt beskæftiget med DM i skills for ernæringsassistent elever, hvilket bestemt er en af grundene til at bloggen er blevet lettere negligeret de sidste 6 måneder.

Allerede i august blev kampen nemlig skudt igang med et skolemesterskab for at finde årets deltager fra UCR-slagteriskolen i Roskilde, og da jeg gik hen og vandt dette betød det for alvor at der skulle skrives opgave, udvikles opskrifter samt øves til den egentlige konkurrence med elever fra de andre skoler i Danmark.

Så jeg har simpelthen rendt rundt i min egen lille skills-bobble hele efteråret, uden egentligt at registrere omverdenen. Derfor har jeg nok heler ikke været helt sjov at bo sammen med i tiden hvor træningen af maden stod på, for selvom der har været mange opture med opskrifter der bare sad lige i skabet, så er det jo nedturene hvor alt bare sejlede at man husker bedst, og jeg siger bare at nedture blandet med en hystade af en anden verden er en pænt dårlig combo... og hvis I ikke tror mig, så bare spørg C, den arme mand som har måtte stå model til mine utallige raserianfald hen over efteråret og vinteren.

Men den 8-10 januar blev konkurrencen afviklet inde i Bella Centeret, og her troppede de 10 bedste elever inden for mit fag op for at dyste om title som Danmarks bedste elev.
 
Selvom der var mange tilskuere inde i Bella Centeret var der dyb koncentration i køkkenerne, og yes, min lille limegrønne baby var naturligvis med.


Det var langt, og det var sejt, men efter 3 hårde dage med intensiv kamp i køkkenerne hvor der blev lavet mad til forskellige målgrupper nåede vi endelig til vejs ende.

Lørdag eftermiddag blev vinderen kåret, desværre løb jeg ikke med sejeren, men til gengæld løb jeg med en super flot 2. plads. Ahmen altså hvad sker der lige for det...OMG siger jeg bare, super stolt, og satme stort at jeg nu helt officielt kan kalde mig den anden bedste ernæringsassistent elev i hele Danmark. Ja egoet var selvfølgelig ikke til at skyde igennem resten af dagen. Dog har jeg sidenhen fundet ud af at jeg faktisk kun var sølle 3 point fra at kunne kalde mig Danmarks  bedste... øv bøv altså "so close, and yet so far"L.
Det har været en fed ting at opleve og kunne skrive på CV'et, og så var det også super fedt at vise sig selv hvad man rent faktisk kunne præsterer. Når det så er sagt, så er jeg dog glad for at det er overstået nu, for så kan mit hoved begynde at slappe lidt af igen, og så bliver det nu også meget rart at komme tilbage til hverdagens trummerum igen.

Fremlæggelsestid foran de hårde men retfærdige dommere

Helt tomhændet gok jeg dog ikke hjem med søvmedaljen. Næ gaver var der rigeligt af , både fra fragligudvalg, fagforeningen og den stolte familie hehe

Opskrifterne både fra skolemesterskabet, og dem der sikrede mig andenpladsen ved skills kommer i til at få senere, for nu vil jeg tage mig en lille lur oven på alle de oplevelser jeg fik. I mellemtiden kan i jo holde jer underholdt med at se en lettere nervøs Sulten Studerende præsenterer hendes mad foran dommerne 

4 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...