søndag den 20. juli 2014

HOT OG SPRØD SOMMER SALAT


Puha hvor har det altså været en varm sommer indtil videre, og siden vi har et ret lille køkken, ja så har jeg altså ikke haft den store lyst til at starte ovnen op for at lave aftensmad. Jeg mener, som om det ikke er varmt nok uden at stå og arbejde i en glo hed sauna med en pulserende ovn. 
Derfor har der den seneste tid ståret ret mange salater på menuen herhjemme, og en af de bedre salater som vi har fået var den her rejesalat med en masse grønt, pasta, sesamfrø og en hot og sticky sød chillisaue. Mmmmm... ja lydder det ikke bare lækkert? Selvfølgelig er det lidt dyrt med rejerne, jeg mener en pose på 450 gram koster jo gerne omkring 40 - 50 kroner. Til gengæl så kan vi sagtens få en pose frosne tigerrejer til at holde til i hvert fald to gange aftensmad til to personer, og så virker det jo ikke helt lige så slemt. Det gælder selvfølgelig bare om at skrue lidt op for grøntsags mængden, og evt. at bruge fuldkorns pasta i stedet for aml. pasta, og så er den ellers i vinkel uden at pengepungen har lidt alt for meget nød. 

Salaten bestod i al sin enkelhed at nogle kogte rejer, pasta, blandet salat, sesam frø, sød chilisauce og hvad jeg ellers kunne finde i grøntsags skuffens gemmer.

Blande, blande, blande og så er der ellers serveret. Se er det ikke lige præcis sådan en ret man har allermest lyst til her i sommervarmen.

Reje salat med sød chilisauce 2 pers:

200 g kogte rejer 
200 - 300 g kogt pasta, ville med fordel kunne være en rest fra dagen før
2 - 3 håndfulde blandet salat 
1 stor gulerod, i tynde skiver
1 tomat, i tern
1/4 agurk, i halve skiver
6 radisser, i tynde skiver 
3 spsk. sød chili sauce
1 spsk. sesamfrø 

Ja der er ikke så meget opskrift over den her ret, for du skal jo faktisk bare blande alle ingredienserne sammen og servere salaten, nemmere kan det jo næsten ikke blive

0 kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...