Torsdag:
BBQ marneret nakkekotelet med bønne fritter og en hurtig grøn salat
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Bulgursalat og kyllingespyd med peberfrugter og champignon
Mandag:
For første gang i år fik vi tændt op i grillen på altanen, så vi kunne få grillet nogle helt fantastiske vikingeben med en masse snasket BBQ marinade. Men man kan jo ikke kun leve af kød, så vi fik også en god cremet "faux-tato" salat til on the side.
For første gang i år fik vi tændt op i grillen på altanen, så vi kunne få grillet nogle helt fantastiske vikingeben med en masse snasket BBQ marinade. Men man kan jo ikke kun leve af kød, så vi fik også en god cremet "faux-tato" salat til on the side.
Tirsdag:
Vi havde lidt ben tilovers fra gårsdagens grill, og i bedste stop spild af mad stil blev kødet pillet af, stegt på panden med lidt mere BBQ sauce og brugt som fyld i en fuldkorns burger sammen med en masse grønt. Vi fik også lidt faux-tato salat til, men det var faktisk slet ikke nødvendigt for burgeren mættede rigeligt i sig selv.
Onsdag:
Hokus pokus kylling med pastinak fritter og agurkestave
0 kommentarer:
Send en kommentar