torsdag den 4. oktober 2012

SALAT TIL ALLE DE TOMAT TOSSEDE



Igår var det egentligt meningen at vi skulle have haft tacoskåle til aftensmad, men da C og jeg var ude og handle fandt han en lækker oksesteg nede i køledisken, og ja det betød så lige en hurtig redigering at denne uges madplan. Men hey når nu man står med en god steg i hånden så er det nu ret svært at undgå at tænderne løber i vand, så stegen blev smidt i kurven og tacoskålene må vente til en anden dag. Til oksestegen igår fik vi noget så traditionelt som rødvins sauce og flødekartofler, og nøj hvor var det altså bare noget der tog kegler. Flødekartoflerne fik C lov at lave, for efter min mening laver han altså bare verdens bedste flødekartofler (desværre laver han dem dog ikke så tit), selvfølgelig skulle vi også have lidt grønt til maden og her faldt valget på en måske lidt anderledes tomatsalat. Normalt ville man jo nok lave den med tomater og mozzarella, men da C ikke er så vild med ost så valgte jeg at lave en tomatsalat med rødløg og avocadocreme som jeg engang så inde hos Coco & Co, og det skal nok blive en salat vi kommer til at få mange gange herhjemme for den var super hurtig at smide sammen og så smagte den altså bare virkelig godt.

Gårsdagens middag med oksesteg, rødvins sauce, tomatsalat og flødekartofler 


Tomatsalat med avocadocreme:

6 tomater skåret i skiver
½ rødløg, fint hakket
2 avocadoer
3 spsk. cremefraiche
Saft fra ½ citron
½ tsk. spidskommen
Chilisauce
Balsamico
Pebermix og salt

Læg tomatskiverne på en tallerken og krydr dem med pebermix og salt og drys det finthakkede løg over.
Derefter blendes avocado sammen med cremefraiche, citronsaft og spidskommen, smag til med salt, peber og chilisauce.
Fordel avocadocremen over tomatskiverne og dryp balsamico over salaten

0 kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...