a
Ja det er efterhånden snart ved at været et godt stykke tid siden at vi fik de her fyldte avocadoer at spise, men det gør dem bestemt ikke ringere. Opskriften fandt jeg inde hos den skønne Jen fra "Just Eat Life", og hvis du ikke kender hende så skynd dig der ind, hun har de mest fantastiske opskrifter.... i kan klikke ind på youtube og se hende mens hun svinger potter og pander HER
Det var ikke lige alle ingredienserne jeg kunne få fingrene i, så derfor er min opskriften ikke helt ens med originalen, men skønt det smagte det nu alligevel så jeg synes da bestemt at i skal prøve den
Fyldte avocadoer med rejesalat - 2 pers:
2 modne avocadoer
1 god håndfuld knuste tortilla chips
300 g rejer
300 g rejer
2 tsk. spidskommen
1 tsk. paprika
1 tsk. chilipulver
Salt og peber
1 spsk. oliven olieSaft af ½ citron
Dressing:
1 ½ spsk. mayo
1½ spsk. cremefraiche
1 lime, saft og skal
½ appelsin, saft og skal
½ citron, saft og skal½ rød peberfrugt, skåret i små tern
½ gul peberfrugt, skåret i små tern
1 lille rødløg,, skåret i små tern
1 fed hvidløg, fint hakket
Salt og chilipulver
Salt og chilipulver
Koriandersauce:
2 spsk. balsamico eddike
1 god håndfuld koriander
1 fed hvidløg, fint hakket
Salt og peber
1 fed hvidløg, fint hakket
Salt og peber
Start med at befri rejerne fra deres skal og fjern tarmen.
Derefter vendes de i en marinade af salt, peber, spidskommen, paprika, chilipulver, citronsaft og oliven olie
Mens rejerne marinere laves dressingen ved at røre mayo sammen med cremefraiche, lime saft og skal, appelsin saft og skal og citron saft og skal.
Vend derefter peberfrugt, hvidløg og rødløg i dressingen.
Smag til med salt og chilipulver
Nu laves koriander saucen ved at blenden alle ingredienserne sammen til en nogenlunde ensartet sauce
Til sidst steges/ grilles rejerne til de lige akkurart er blevet lyserøde, dernæst hakes de groft og vendes i dressingen.
Nu er der bare tilbage at drysse nogle knuste tortilla chips på 2 tallerkener, halvere 2 avocadoer, fjerne stenene og komme dem oven på chipsne, fylde rejesalaten i avocadoerne og drisle lidt koriander sauce over.
Rejesalaten smager også helt fantastik bare oven på et stykke ristet brød... yum, yum, yum det tog lige en omgang smørrebrød til helt nye højder |
0 kommentarer:
Send en kommentar