lørdag den 5. oktober 2013

BLT VERSION 2.0


I mandags stod der BLT på menuen, men det var ikke bare en helt almindelig standard BLT vi fik at spise, næ vi fik en opgraderet udgave med både chilimayo, avocaco og speljæg og det var bare sååååååååå godt. Ikke at den alm. BLT ikke er god, for selvfølgelig er den det, men den her udgave gav den bare lige det sidste spark ind i foodie himlen. Og når nu jeg alligevel havde gang i panden for at stege baconnet, ja så krævede det jo ikke ligefrem meget ekstra arbejde at spejle nogle æg, og mindre arbejde i køkkenet efter en lang arbejdsdag er altid en bonus i min bog.


Chili mayoen bliver lynhurtigt bikses sammen ved at blande mayo med sriracha hot sauce og evt, lidt fint hakket chilli
a

Og kronen på værket, et stort og flot speljæg

Opdateret BLT - 2 pers:

4 skiver brød
3 spsk mayo
½ spsk. sriracha hot sauce
evt. ½ chilli fint hakket
4 salatblade
4 skiver tomat
10 skiver bacon
2 æg

Start med at stege baconnet sprødt på en varm pande.

Mens baconnet steger kan man med fordel gøre sine grøntsager klar og ristet brødet.

Når baconnet er sprødt stiller man det til side og slår æggene ud i panden og spejler dem.

Det sidste man skal gøre klar er at lave chili mayoen ved at røre mayonnaise sammen med sriracha hot sauce, prøv så lige at smage på den, hvis den lige mangler det sidste så kan man komme lidt fint hakket chili i, men det er bestemt ikke noget man behøver.

Nu skal sandwichesne bare samles, så smør de to bunde med mayoen og top dem med først salat, tomat, bacon og til sidst avocado.

Nu burde æggene også være klar så kom dem på som det sidste, og smør så de to toppe med mayoen, og læg dem på sandwichesne.



2 kommentarer:

  1. Årrrrrrrh...
    Det ser bare SÅ lækkert ud.

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. hihi tak det smagte også bare skønt :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...