torsdag den 24. oktober 2013

EN "JORDSLÅET" SALAT


Der er jo ikke mange mænd der er glade for salat (de indrømmer det i hvert fald ikke med deres gode vilje hvis de er), og for de fleste mænd jeg kender bliver det også betegnet som enten "kaninføde" eller "kompost". Så da jeg valgte at sætte en salat på halloween buffeten kunne den da ikke hedde andet end det lettere uappetitlige øgenavn, som et eller andet sted også passede ret godt ind i halloween temaet. 
Jeg havde valgt den super nemme løsning ved at købe en "dagens salat " nede i Fakta, og nu var den jo allerede vendt sammen med lidt forskellige goodies, så det betød at jeg kunne bruge kræfterne andre steder henne (læs bruge mere tid på at klikke rundt på Pinterest og se på madporno) 
Dog valgte jeg at pifte salaten lidt op ved at komme nogle mango- og avocado tern i den,  samt at lave lidt rugbrøds crumble til at bruge som salattopping - og som en lille bonus fik rugbrøds crumblen jo også salaten til at se lidt mere kompost-agtig ud (ud over at det selvfølgelig smager godt).

Rugbrøds crumble:

300 g daggammelt rugbrød
½ dl olie
1 spsk.salt

Kom rugbrød, olie og salt i en foodprocessor og blend det til nogle grove krummer

Spred herefter krummerne på en bageplade og bag dem i ovnen ved 150 grader i ca. 30 min. eller indtil de er helt sprøde og tørre

Brug nu din rugbrøds crumble oven på salater med det sammen, eller gem den i et glas i op til 1 måned (holdbarheden ændres alt efter hvor våd/tør din crumble er)

0 kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...