Tirsdagens aftensmad stod på tårnhøje triple decker BLT sandwiches |
Det er en rimelig standard BLT sandwich, og derfor består den jo selvfølgelig af Bacon, Lettuce (salat), og Tomat, dog smed jeg også lidt agurk i, så teknisk set gør det den jo nok til en BLTA sandwich.
De smagte virkelig godt da de var nylavede, men da vi tog dem ud af køleskabet om aftenen fandt vi ud af at de kun blev bedre af at stå i køleskabet og hygge sig. Så det kunne da sagtens tænkes at de her sandwiches kom i picnickurven her til sommer når det danske land skal udforskes.
BLT sandwiches -1 stk:
3 skiver sandwich brød6 skiver bacon
1 god håndfuld fintsnittet salat
4 skiver tomat
4 skiver agurk
2 spsk. mayo
Steg baconnet sprødt på en pande.
Mens baconnet steger ristes brødet, og grøntsagerne klargøres
Nu skal alt gerne være klar til at samlings arbejdet kan begynde:
Smør de to skiver ristet brød med lidt mayo, kom salat på den ene brødskive sammen med tomatskiverne og 3 skiver bacon.
Den sidste brødskive som ikke er ristet smøres nu på begge sider med et tyndt lag mayo, og lægges oven på baconnet.
Top nu med resten af salaten, 3 skiver bacon til og agurke skiverne.
Til sidst kommes den sidste skive ristet brød på toppen af sandwichen, og så skal den ellers bare skæres over diagonalt og spises... YUM!
(P.S. det er en god ide lige at komme en lang tandstik i sandwichen for at stabilisere den lidt mere, specielt hvis den ikke skal spises med det samme. Den jo er tårn høj og dermed en smugle vakkelvorn, husk dog at spise uden om den)
0 kommentarer:
Send en kommentar