mandag den 29. august 2011

KARTOFFELPIZZA



Yum, Yum, Yum er alt jeg kan sige om den her pizza (selvom vi ikke rigtigt er enige om hvad vi skal kalde den her hjemme, så er vi dog enige om at den smager rigtig godt)

Pizzabund smurt med ostecreme
De tynde kartoffelskiver ligges oven på ostecremen og drysses med olivenolie, oregano og lidt parmesan
Et styks nybagt kartoffelpizza


Kartoffelpizza:

1 pizzabund (hjemmebagt eller hjemmebragt)
200 g flødeost
2 fed hvidløg, presset
2 spsk. krydderurter efter eget valg (jeg brugte oregano)
2 spsk. oliven olie
Evt. lidt parmesan
Salt og peber

Kartofler skåret i meget tynde skiver (nok til at dækken pizzabunden)

Forvarm ovnen til 200 grader

Rul bunden tyndt ud og lig den på en bageplade

I en skål røres flødeost, hvidløg, krydderurter, olivenolie, parmesan og salt og peber sammen

Smør ostecremen ud på pizzabunden og top af med kartoffelskiverne

Drys lidt oliven olie over kartoffelskiverne sammen med lidt krydderurter og parmesan

Bages i ovnen i ca. 20 - 25 min eller indtil pizzaen er dejligt gylden og sprød


0 kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...