Tomatbagtlaks fra urtektam aftenen |
Så får i den sidste opskrift fra Urtekram/ Umahro aftenen, og den her var helt sikkert også min yndlings opskrift
Umahros laks (billedet er lånt fra http://livetermegetmere.urtekram.dk) |
Tomatbagtlaks med karry 2-3 pers:
300 g laksefileter (uden skind og ben)
3 dl pressede tomater (eller en god tomatsauce)
Karry
Forvarm ovnen til 175 grader
Mens ovnen varmer op kommer man laksefileterne i et ildfast fad, hælder tomaterne over og drysser dem med rigeligt karry.
Så skal man bare smække fisken i oven i små 8 min. eller til den lige akkurat er tilberedt
*Umahro siger i øvrigt at det er en rigtig god idé at lave dobbeltportion af laksen da den skulle smage helt fantastisk som kold dagen efter, og så har man jo også en nem aftensmad den dag i form af f.eks. pitabrød
0 kommentarer:
Send en kommentar