Torsdag:
Mine forældre havde fødselsdag, og inviterede os ud at spise på en af de Kinesiske restauranter i Næstved
Fredag:
Der var blevet lavet lidt for meget kartoffelsalat ud på arbejdet, så vi fik lov til at tage det overskydende med hjem... BONUS. Så jeg tænkte at det perfekte tilbehør til sådan en omgang var oven fried chicken, en grøn salat og purløgs-dild dressing
Lørdag:
Oksesteg med honning og stegte bønner, tzatziki, små ovnstegte kartofler og hjemmelavet rødvinssauce
Søndag:
Panini med kylling, ramsløgspesto og mozzarella
Mandag:
Tirsdag:
Vi fik rigtig mormor mad med krebinetter, kogte kartofler og stuvede ærter og gulerødder
Onsdag:
Aftensmaden stod i nemhedes tegn, derfor lavede jeg et fad med blandet smørrebrød fra køleskabets gemmer og bryggede en aromatisk kop te som blev drukket sammen med... ren perfektion efter en lang arbejdsdag
0 kommentarer:
Send en kommentar