tirsdag den 10. maj 2011

PASTA CARBONARA ALA JAMIE OLIEVER



Det var jo som bekendt mors dag i går, så selvfølgelig vendte jeg næsen hjemad mod den lille hjemby for at sige hej til min kære mor, det var super hyggeligt og som den dejlige kvinde hun er, havde hun fint dækket op i anledningen af hornfiskesæsonen med stegt hornfisk, nye kartofler og persille sauce – ooooh yumy yum yum (kæresten var også mere end fornøjet med det)

Og skøn som mor er fik vi da også en lille goodiebag med hjem med både jordbær og en masse grøntsager ^_^

Aftenens menu stod i dag på lækker sommeragtig pasta carbonara fra Jamie Olivers serie ”Jamie at Home” den er super hurtig at bikse sammen og er stort set færdig lige så snart pastaen er kogt.


Pasta carbonara
Et par håndfulde pasta
1 pakke bacontern
Asparges (fik nogle med hjem fra min mor i går)
½ squash
4 æggeblommer (past.)
2 spsk. cremefraiche
1 lille sjat mælk
1 håndfuld parmesan
peber (ret meget)


Mens pastaen koger steges baconternene på en stor pande (det er nødvendigt at denne har en pæn størrelse da hele retten skal samles heri)

Asparges og squash  skæres i skiver og kommes herefter på panden til baconternene (lad det stege indtil pastaen er kogt færdig)

Det eneste der skal laves nu er den cremede æggemasse der binder retten sammen

Dræn pastaen, og hæld den over i panden til bacon og grøntsager vend æggemassen i og drys godt med lidt ekstra peber


2 kommentarer:

  1. Hvordan laver man æggemasse?

    SvarSlet
  2. Man pisker æggeblommerne, cremefraiche, mælk, parmesan og peber sammen og vupti så er der æggemasse/ sauce til carbonaraen

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...