Så blev den sidste skriftlige eksamen endelig afleveret, og man kan så småt begynde at slappe af igen. Eller i hvert fald indtil næste uge hvor der så lige ligger en mundtlig psykologi eksamen der skal overstås, men den tid den sorg, i dag skal der slappes af og der skal laves noget god mad så vi kan fejre at de skriftlige eksamener er overstået. Og hvilken måde kunne være bedre at fejre en overstået eksamen end et lille køkkeneksperiment eller to.
Eftermiddagen blev skudt i gang med en god portion af min mors lækre kokosmakroner akkompagneret med en kop varm the med mælk og sukker i bedste råhygge stil.
Efter som jeg befandt mig i kærestens lejlighed, og han har et dejligt lille køkken (i hvert fald er det en del bedre end mit lille the køkken i kollegieværelset), så kan det jo kun betyde at der skal leges lidt med krydderierne så der kan blive fremtryllet noget lækkert mad. Aftenens menu stod i det kinesiske tegn, og nej her mener jeg ikke Daloon forårsruller med hertil hørende soja (jo det er da meget lækkert engang i mellem, men i dag skul der nu bare lige kræses lidt ekstra), nej i dag stod menuen på sichuan sur-søde rejer med kogte ris og nogle rejechips der lige røg med ned i gryden, når nu der alligevel var gang i olien.
0 kommentarer:
Send en kommentar