Torsdag:
C lavede aftensmad og menuen stod på Lasagne ala Knorr
Fredag:
Boller i karry med ris og dampede ærter
Lørdag:
BBQ marinerede kalkunlår med fritter lavet i actifry'en og lidt grøntsagstænger
Søndag:
Svigermekanikken havde inviteret på mad, så vi kørte til Brøndby for at grille
Mandag:
Pariser toast, det var simpelthen hvad menuen stod på. Simpel mad som ikke to mere end 3 minutter at bikse sammen.
Tirsdag:
Jeg fik lyst til at eksperimenterer lidt i køkkenet og lavede chicken parm meatballs med spaghetti og hjemmelavet marinara sauce... opskriften skal selvfølgelig nok nok komme her på bloggen før eller senere
Onsdag:
I sidste uge prøvede vi for første gang de nye kolde saucer fra Karolines køkken, og vi var så begejstrede at de simpelthen måtte på menuen igen. Derfor stod dagens menu på nakkekoteletter marineret i Sweet Baby Ray's med kold bearnaise, rosmarinstegte kartofler og dampede ærter
0 kommentarer:
Send en kommentar