Yum, Yum, Yum er alt jeg kan sige om den her pizza (selvom vi ikke rigtigt er enige om hvad vi skal kalde den her hjemme, så er vi dog enige om at den smager rigtig godt)
Pizzabund smurt med ostecreme |
De tynde kartoffelskiver ligges oven på ostecremen og drysses med olivenolie, oregano og lidt parmesan |
Et styks nybagt kartoffelpizza |
Kartoffelpizza:
1 pizzabund (hjemmebagt eller hjemmebragt)200 g flødeost
2 fed hvidløg, presset
2 spsk. krydderurter efter eget valg (jeg brugte oregano)
2 spsk. oliven olie
Evt. lidt parmesan
Salt og peber
Kartofler skåret i meget tynde skiver (nok til at dækken pizzabunden)
Forvarm ovnen til 200 grader
Rul bunden tyndt ud og lig den på en bageplade
I en skål røres flødeost, hvidløg, krydderurter, olivenolie, parmesan og salt og peber sammen
Smør ostecremen ud på pizzabunden og top af med kartoffelskiverne
Drys lidt oliven olie over kartoffelskiverne sammen med lidt krydderurter og parmesan
Bages i ovnen i ca. 20 - 25 min eller indtil pizzaen er dejligt gylden og sprød
0 kommentarer:
Send en kommentar