fredag den 8. juli 2011

EN PØLSE SKAL SERVERES MED FØLELSE



Er den ikke fin ^_^ en lille sød Cookiefant fra Elephant Parade i København (fundet i Illum bolighus), var virkelig svært ikke at blæse på Su budgettet og købe den, men blev heldigvis holdt i skak af både kæresten og svigermoren så jeg ikke brugt alle mine penge på den lille fyr, meeeeeen var simpelthen bare for cuteilicious  til ikke at have et billede af den

I forgårs stod den på en hyggetur til København med kæresten og svigermor, vi brugte hele dagen derinde og afsluttede dagen med at spise middag på den Indisk-Pakistanske restaurant Sahil der ligger lige ved Nyhavn, og kan kun sige wow... tror aldrig at jeg har fået så krydret, smagfuldt og helt igennem fantastisk mad som på Sahil. Så hvis man er i nærheden af Nyhavn og føler sig i humør til indisk mad så Kan Sahil helt sikkert anbefales.

Men når nu man trasker rundt i København i en hel dag, ja så kan man jo ikke komme uden om at det her er og bliver pølsevognens højborg. Der er jo næsten en pølsevogn på hvert gadehjørne så kunne ikke andet end at få en lille craving til Houlberg vognens goder.

Så i går aftes blev cravingen ført ud i livet og der blev lavet vores egen lille pølsebar i køkkenet med alt hvad man kunne tænke sig til en lille hotter

I den lille pølsebar var der både hjemmelavet kartoffelsalat, hjemmelavet agurkesalat, ristede løg, alverdens dressinger, brød til to slags hotdogs, ristede grill pølser og kogte røde pølser, grøntsags sticks og lidt dip


Hjemmelavet agurkesalat:
1 agurk
½ kop sukker
1½ kop vand
eddike
salt og peber


Agurken skæres i meget tynde skiver og kommes i et dørslag,drys salt over og lad det trække i ca. 10 min.

Imens agurken står og trækker laves eddikelagen.

Sukker og vand kommes i en lille gryde og koges op indtil sukkeret er fuldstændigt opløst.

Smag lagen til med eddike, salt og peber indtil smagen er tilpas.

Agurkeskiverne skylles godt igennem under rindendevand og kommes over i en lufttæt beholder.

Hæld eddikelagen over og stil agurkesalaten køligt indtil den skal spises*

* Kan holde sig nogle dage i køleskab hvis den er i en lufttæt beholder


0 kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...