I brugte jeg næsten hele dagen på at traske rundt i Andelslandsbyen Nyvang sammen med min mor, niece og nevø. Det var en super hyggelig dag og fik da også lige anskaffet mig endnu en kogebog til samlingen som jeg næsten ikke kan vente med at afprøve ^_^
Men da jeg endelig kom hjem var også bare monster træt, så det var virkelig skønt at have nogle rester tilbage fra gårsdagens
spaghetti og kødboller så der hurtigt kunne komme lidt mad på bordet.
 |
Resten af tomatsaucen dannede basen i en lyn meatball sub |
Lyn meatball sub:
1/4 ciabatta brød (flækket)
Tomatsauce fra i går
Kødboller fra i går (flækkede)
Ost
Smør begge halvdele af brødet med tomatsaucen, herefter lægges kødbollerne på den ene halvdel og de drysses med ost.
Begge halvdele af brødet kom herefter i ovnen ved 200 grader indtil osten over kødbollerne er smeltet
Finthakket salat:
2 tomater, fint hakket
1/4 agurk, fint hakket
1 løg, fint hakket
Salt og peber
2 spsk. oliven olie
2 tsk. citronsaft
Alle ingredienserne til salaten røres sammen i en skål og serves ved siden af sandwichen
0 kommentarer:
Send en kommentar