torsdag den 12. januar 2012

EN EFTERMIDDAGS TEATER ØVER, JA DET MÅ BETYDE HURTIG AFTENSMAD



Tirsdag aften skal der stort set altid laves noget hurtigt og nemt mad fordi jeg kommer sent hjem fra min øve timer med teaterholdet på mit seminarium, så i forgårs hev jeg en sikker vinder fra lyn-mads repertoiret frem nemlig retten "Pasta Carbonara" og jeg tager næppe fejl når jeg siger at det fra start til slut kun tager små 15 minutter at bikse sammen. Og da jeg kom hjem og følte mig som en lille træt teatermus fik jeg da lige en ekstra bonus da jeg kiggede rundt om i mine køkken skabe og i køleskabet, for det viste sig at jeg havde alle de ingredienser jeg skulle bruge liggende i køkkenet, så jeg behøvede ikke engang at smutte i byen for at handle.


Pasta Carbonara:

Et par håndfulde pasta
1 pakke bacontern
½ squash
4 æggeblommer (past.)
1 lille sjat mælk
1 håndfuld parmesan
Peber (ret meget)

Sæt en gryde med vand over og bring det i kog, når vandet kogeskommes pastaen i.


Mens pastaen koger steges baconnet på en stor pande (det er nødvendigt at denne har en pæn størrelse da hele retten skal samles heri)


Squashen  skæres nu i skiver og kommes herefter på panden til baconnet (lad det stege indtil pastaen er kogt færdig)


Imens  pastaen koger og bacon-squash massen steger kan man hurtigt røre en æggemasse sammen ved at piske æggeblommer, mælk, parmesan og peber godt sammen


Dræn pastaen, og hæld den over i panden til bacon og grøntsager vend æggemassen i og drys godt med lidt ekstra peber

1 kommentarer:

  1. Jeg plejer at bruge noget revet Muskatnød i, det giver lige et ekstra pift. Det er et trick, jeg har lært af min kære moder ;)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...